torsdag 3. februar 2011

Tacorullane mine!

Har ikke tatt bilde av tacorullane mine enda,men skal legge det ut så fort det lar seg gjøre :D
Dette er noe både barn og voksne blir glad i! (kan lignes lit med enchiladas)
Du steiker kjøttdeig,m. mye hvitløk og hakket gul løk i olje og lit smør,krydre med gastromat,salt,pepper, ha oppi ei plastikkbolle,ha  rømme og mild eller hot tacosaus (velg selv) .Blande!
Bruk tacolefser..legg lit av røren i hver lefse og rull den sammen,,sett ved siden av hverandre på en ildfast form..bruk gjerne to typer av ost..(reven ost) Jeg bruker selv,ridderost og norwegia!! passer god sammen!Strø det over alle rullane. Så inni ovnen ,ca 160 grader.Ikke ha for lenge inni ovnen,dem brenner så lett på lefsekantene..så blir dem bare tørre..ha dem inni ovenen kun tils du ser all osten har smeltet! WOALA! FERDIG! Spis dem som de er,eller lag hjemmelaga hvitløksdressing og salat til!

3 kommentarer:

  1. Ingen lager tacoruller som du! Vi er flere som har prøvd oss, men tror det er jumbo MagiJohanna-fingrer som må til!! Klem fra Monica

    SvarSlett
  2. Ps...jumbo....autokorrekturen som spilte meg et puss, hehe

    SvarSlett
  3. hehe..Tuusen Takk Monica:D så snill du e !!Klem tilbake <3

    SvarSlett